About me

Monique van den Bogaert

Styling, fotografie & fashion

Mijn naam is Monique van den Bogaert, ik woon in het bruisend centrum van Breda. Ik heb een passie voor fotografie, styling en fashion. Dagelijks ben ik bezig met het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode en styling.

Ik werk al ruim 10 jaar als creatief zelfstandige. Nadat ik begonnen ben met het maken en ontwerpen van websites voor hippe en coole bedrijven ben ik nu doorontwikkeld als fotografe en styliste. Websites maken doe ik nu nog steeds maar alleen nog daar waar creativiteit een onderscheidend element is.

In addition, I design interior styling on behalf of the owners, entirely in their style and wishes. I also help owners and brokers in the sale of a home, this by styling, decorating and dress up the house for the photography, including making the photos themselves.

Mijn favorieten

“Mijn passie en mijn leven”

Mijn passie heeft me al over de wereld gebracht, Azie, Dubai, Europa (met name Griekenland en Spanje), US en Zuid Amerika.

Ik vind het heerlijk om lokale invloeden te zien en in me op te nemen. Verder lees en volg ik alles op het gebied van fashion en styling.

Mijn favoriete merken zijn Chanel, Kose Milano, Paolo Lenti, roxanne-assoulin, Rococo sand

Besides my passion for interior and real estate photography, I am also fond of nature, architecture and other special things in life… You can find photos of me on moonpictures.nl & moniquevandenbogaert.nl

Altea Spain

Project Altea Spain